Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

Londen wil luchtaanvallen op Syrië beginnen

Jul 2, 2015 | Studies & Reports

Londen wil luchtaanvallen op Syrië beginnen

poppppppp
 ANP

Donnerstag, 2. Juli 2015 07:12 GMT

LONDEN (ANP) – De Britse minister van Defensie Michael Fallon wil zijn luchtmacht luchtaanvallen laten uitvoeren op stellingen van Islamitische Staat (IS) in Syrië. Hij zal het Britse Lagerhuis vragen te kijken naar mogelijkheden voor missies in Syrië, aldus de BBC donderdag.
Volgens Fallon kunnen die luchtaanvallen terroristische aanslagen voorkomen zoals in het Tunesische Sousse, waar 38 mensen door een student werden doodgeschoten onder wie dertig Britten. Die aanslag kan in Syrië zijn beraamd.
Op dit moment doet de Britse luchtmacht RAF mee aan de luchtaanvallen op stellingen van IS in Irak.

Tags:

Related articles:

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com